Over Markedly

Professioneel zonder de heisa en overhead van een groot kantoor, zeggen we intern. Met als bijkomend voordeel dat de factuur altijd lager uitpakt.

We komen ze vaak tegen. Zelfdoeners die met succes een onderneming starten en uitbouwen. Die alle zaken omtrent hun merken, handelsnamen en andere vormen van intellectueel eigendom zelf geregeld hebben. Want een merk vastleggen – hoe moeilijk kan het zijn?

Naar schatting 40 procent van de bedrijven heeft zijn zaken op het gebied van intellectueel eigendom niet goed geregeld. Terwijl merken, modellen en octrooien de goodwill van een bedrijf vertegenwoordigen. Hoe goed je als ondernemer ook bent, om die waarde te beschermen heb je specialisten nodig.

Markedly adviseert en begeleidt cliënten bij het registreren en handhaven van merk- en modelrechten. In eigen land en internationaal. Zodat onze cliënten zich met volle energie kunnen richten op alles waar ze goed in zijn.

Een merk vastleggen - Hoe moeilijk kan het zijn?​

De tijd dat je per se met een groot kantoor in zee moest gaan om je IE zaken goed te regelen, ligt achter ons. Bij Markedly werken experts met jarenlange ervaring. Die multinationals hebben bijgestaan bij het uitbouwen van hun merkenportefeuille in diverse landen. Die start-ups begeleiden bij het registreren van modellen, uitvindingen en merken en adviseren hoe ze uitglijders kunnen voorkomen. Die houden van een persoonlijke aanpak en directe lijnen met de klant. Onze aanpak is proactief, deskundig en integer, horen we onze cliënten vaak zeggen.