Ons Team

Peter van der Wees

Managing partner

Al bijna 30 jaar in het vak en nog altijd nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe uitdagingen als het gaat om alles wat intellectueel eigendom aangaat. Peter schept heimelijk genoegen in het afstruinen van het internet op zoek naar omissies. Wat blijkt? Ook grote bedrijven hebben hun IE-zaken lang niet altijd goed geregeld.

Een man van theorie én praktijk. Peter adviseert cliënten over IE-strategie, hun merken- en modellenportefeuilles in diverse landen en het handhaven daarvan. Dat doet hij op een betrokken en proactieve manier. Als het gaat om handhaven is voorkomen beter dan genezen, vindt Peter.

Marloes Smilde

Consultant

Marloes studeerde in 2010 af, werkte enige jaren bij een Nederlands IE-kantoor om daarna ervaring op te doen in het buitenland. Globetrotter met hart voor het vak en niet vies van een complex internationaal vraagstuk op het gebied van intellectueel eigendom.

Voordat ze de overstap naar Markedly maakte, werkte Marloes als aspirant merkgemachtigde bij Turnstone. Daar beheerde ze de IE-portfolio’s van een groot aantal bedrijven. De juridische ervaring die ze in Italië en Australië opdeed kwam daarbij goed van pas.

Logischerwijs staat Marloes met name de internationale cliënten van Markedly bij. Dat doet ze met toewijding en enthousiasme, zoals alles wat ze doet.

Jade Baltjes

Trademark Administrator

Jade werkte voorheen als Digital Privacy Expert bij de VvAA. Na het behalen van haar bachelor aan de Universiteit Utrecht vervolgde zij haar rechtenstudie aan de Vrije Universiteit, waar zij haar Master Internet, Intellectuele Eigendom en ICT in 2022 met het predicaat cum laude afrondde. Naast haar werk bij Markedly voltooit zij thans een tweede Masterscriptie op het gebied van Technologierecht.

Jade’s hands-on mentaliteit maakt dat zij niet alleen juridisch-ondersteunend actief is, maar ook verantwoordelijkheid heeft (genomen) voor de website van Markedly en de overige externe communicatie.

Persoon 4 uitgelicht

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctet acing eli sed do eiusm por incdunt ulat labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam or quis the nostrd exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occat cupidatat non proidenLorem ipsum dolor sit amet, conse ctet acing eli sed do eiusm por incdunt ulat labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam or quis the nostrd exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occat cupidatat non proident sunt in culpa.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ipsum. Nam quam nunc Lorem Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm.t sunt in culpa.